Stonewalk as
Administration:
Lervejdal 14, Addit
DK-8740 Brædstrup
Produktion:
Ormslevbakken 5
DK-8260 Viby J.
Tel.: +45 7566 2400
Fax: +45 8652 2452
E-mail: info@stonewalk.dk
Materialer
Farver
Specialprodukter
Produktion
Produktion for kunder
Datablade

Materialer


  

  
Stonewalk er kendt for de flotte og meget holdbare indfarvede kvartssten, de flotte natursten og de slidstærke overfladebehandlinger.

Vi kalder vores produkt for kvartssand, når det er under 2 mm i diameter, er det større, kalder vi det kvartssten. Uanset hvad du kalder det, så skal du nok få det produkt, du ønsker.

INDFARVEDE KVARTSSTEN
Kvartsen til vores indfarvede kvartssten, stammer fra Sverige eller Norge og er tertiært dannet. Kvartsen er skyllet herned efter en af istiderne. Den ligger nu under halvdelen af Danmark, og faktisk ligger den bedste kvalitet lige under os og vores produktion i Addit.

NATURSTEN
Vi tilbyder en lang række natursten i forskellige størrelser. Vi har blandt andet smuk og klassisk marmor i elleve nuancer, dramatisk rød granit fra Skotland samt en lang række andre natursten. Ser vi en ny sten, som vi kan lide, tager vi den i programmet på prøve - måske falder den også i vores kunders smag. Hvis du vil se stenene og selv prøve at blande din helt egen blanding, så er du meget vekommen til at besøge os i Addit.
Ring eventuelt og aftal tid, så vi kan guide dig.

Vores produktionskontrol samt produktionsudvikling er af stor betydning for os. Vi samarbejder derfor tæt med Teknologisk Institut.

Du kan downloade vores brugsvejledning på indfarvet kvartssand her.